Image

Art-Hotel Oosterwolde

ZuidOostZorg bood O18 de leegstaande vleugel van Verpleeghuis Stellinghaven in Oosterwolde aan voor realisatie van een tijdelijk Art-Hotel Oosterwolde.

'Het normale leven binnen de deuren van de zorginstelling halen…', zoals Anke Huizenga, voorzitter Raad van Bestuur van ZuidOostZorg omschrijft. Dat realiseren we door professionele, autonoom werkende kunstenaars aan de kamers te laten werken, die zo bijzondere kunstwerken worden. Dat geeft grootse kunstbeleving en biedt dus ook overnachtingmogelijkheid voor de kunst- en cultuurliefhebbers.

Kom slapen ín een kunstwerk!

Daarnaast dient het Art-Hotel als een grote expositie. Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, van 13.00 - 16.00 uur openen we de hotelkamers en kunt u deze en de steeds wisselende expositie -op afspraak- in de ontmoetingsruimte bezichtigen. Wilt u gebruik maken van de ontmoetingsruimte? Neem dan gerust contact met ons op. Bel met Hanneke van Kammen, 06-27396397.

Op dit moment zijn 3 kamers ingericht!

Art-Hotel Stellinghaven voor gastvrije ontmoeting, verbinding en unieke beleving!

Adres Art-Hotel Oosterwolde: Schapekamp 1 8431 HW Oosterwolde

De kamers

Verschijnen/verdwijnen

Verschijnen/verdwijnen

Sigrid Hamelink

Aldert-Jan Visser

Aldert-Jan Visser

O.C. Hooymeijer

Nest

Nest

Age Hartsuiker

Art-Hotel Oosterwolde draagt bij aan de levendigheid en intrinsieke waarden in Stellinghaven en mogelijke integratie van jong en oud. We richten ons er op om bezoekers van buiten te trekken, de drempel van het verpleeghuis te verlagen en de regio Oosterwolde/Ooststellingwerf op de kaart te zetten. Daarbij stellen we de kunstbeleving voor bezoekers van het Culturele Hoofdstad jaar centraal stellen. Hier wentel je je in de kunst.

'Heeft u al eens in de kunst geslapen?'

Interesse in een overnachting?
Bel of mail: 06-27396397 of info@art-hotel.frl

Schapekamp 1 8431 HW Oosterwolde

Binnenkort beschikbaar: www.art-hotel.frl

Art-Hotel kunstkamers

Kunsthuisjes

Verhalen in het landschap

Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1