Image

Kunstkamer in horeca

Interesse?
Image

Iets voor u? Stichting O18 ontwikkelt samen met de ondernemer een plan waarbij een passende kunstenaar wordt gezocht die een van zijn/haar kamers in het hotel, B&B of vakantiehuisje inricht vanuit zijn/haar discipline. Zo staat hedendaagse kunst garant voor een exclusieve beleving. Ook kan de deelnemende ondernemer kiezen voor een Kunsthuisje. Dit plaatsen we op het terrein van de deelnemer (of in de buurt daarvan).

O18 werkt met een bestand van professionele kunstenaars, schrijvers, musici en dichters en fungeert zo, als expertiseorganisatie, richting de (recreatie/horeca)ondernemers. De deelnemer adopteert het werk van een kunstenaar/ontwerper door deze in de gelegenheid te stellen een hotelkamer/kamer/B&B’s en/of vakantiehuisje, in goed overleg en rekening houdend met geldende voorschriften, te laten inrichten door een kunstenaar of ontwerper. Hiermee realiseren we een unieke gelegenheid voor overnachtingen met een verrassende beleving.

Stichting O18 zoekt ondernemers die hiervoor ruimten aanbieden. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hanneke van Kammen, mail: hannekevankammen@o18.nl

 

Art-Hotel kunstkamers

Kunsthuisjes

Verhalen in het landschap

Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1