Image

Nieuws

Natuurlijk houden we u graag op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent de werkzaamheden van Stichting O18. Hieronder de laatste nieuwtjes…
 
Altijd op de hoogte blijven? Geef onze Facebookpagina dan een VIND IK LEUK! 
Image

Open Huis Art-Hotel Oosterwolde

Eindelijk is het zover. De afgelopen maanden hebben we, samen met de kunstenaars, hard gewerkt om kunstzinnige overnachtingen aan te kunnen bieden. Nu is het zover!
 
Vrijdag 23 maart opent Art-Hotel Oosterwolde de deuren. Deze middag nodigen we u allen uit om kennis te nemen van dit unieke Culturele Hoofdstad project. U bent tijdens ons Open Huis van harte welkom tussen 13.00 - 16.00 uur.
 
In Art-Hotel Oosterwolde staan de tot nu toe 3 kamers er verrassend uitnodigend bij. Zo is de 'vogeltjeskamer', zoals de kamer in de volksmond al wordt genoemd (de kamer Aldert-Jan Visser van O.C. Hooymeijer), een heuse eyecatcher. U komt hier oren en ogen te kort. De kamer van Sigrid Hamelink, genaamd Verschijnen/Verdwijnen, straalt sereniteit uit en in Age Hartsuikers kamer, genaamd Nest, dompel je je onder in de kleur ultramarijn. Tijdens het Open Huis zijn alle drie de kunstenaars aanwezig en verhalen over hun kamer. Ook richtten zij de expositieruimte in met bijzonder werk. Hier beleef je dus u kunst zoals u dat nog nooit eerder heeft gedaan.
 
U komt toch ook aan de Schapekamp 1 in Oosterwolde, naar Art-Hotel Oosterwolde op de eerste verdieping van Verpleeghuis Stellinghaven?
 
Art-Hotel Oosterwolde komt voort uit een samenwerkingsverband tussen ZuidOostZorg en Stichting O18. In de voorheen leegstaande vleugel van Verpleeghuis Stellinghaven ontpopt zich een ware kunstbeleving. Hier overnacht je in een heus kunstwerk, geniet je 's middags gratis alle kunstwerken in de expositie en maak je kennis met de wereld van het verpleeghuis en haar cliënten. Met het Art-Hotel draagt O18 bij aan de levendigheid en intrinsieke waarden in Stellinghaven en de integratie van jong en oud.
 
Toegang gratis.

 

Art-Hotel kunstkamers

Kunsthuisjes

Verhalen in het landschap

Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1